Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı kısaca (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi yan verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda nispeten içli davranışları sergilemektedir.

Yer kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahıs nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına yegâne çıkış ehliyetli kabul edilir.

Yangın kapısı; beşer sağlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve muvafık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Bir dokumada kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve öteki müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz zayıf gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir standart olmadığı bâtınin sac lafınlığı 1.0 mm veya elan nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven Yangın çıkış kapısı istanbul yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + dizi seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele tuzakınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile ziyadesiyle önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Gücvenliğiniz bâtınin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zaruri olan sistemler skolastik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdivenlerinin kifayetli degajeliğe ve tavan Yangın Merdiveni Kapısı yüksekliğine ehil olması önemlidir. Ekseri, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da munis boyutlarda olmalıdır.

Report this wiki page